Small Blue Outline Pointer

Wednesday, 14 December 2011

TAHUN BARU(AZAM BARU)

aku nie asyik-asyik dok buat semangat boleh nk sambut tahun baru..kononnya nk azam baru...(tangan dibahu mata diatas)....dah la tahun depan kena tiap-tiap kali nak pergi sembahyang maghrib kena pakai serban..(arahan senior)....tak apa la lagi banyak pahala kan kan...^^....lagi satu aku kena tahan nafsu la untuk 'fly' tahun depan maklum la dorm aku dekat dengan tangga untuk 'fly'....terbang tinggi-tinggi~ ~(hiburkan hati jap)
apa-apa pon aku kena study smart la tahun depan sebab mungkin aku akan duduk kelas yg last atau kedua last..sebab aku ada satu fail..(tak lain tak bukan BA la)...HoHOho..ok la tu jer nak share sebab tengah boring niee...=.=...KBAI

tq sebab sudi baca