Small Blue Outline Pointer

Thursday, 15 December 2011

I LOVE TECKTONIK


korang semua mesti dah boleh buat tecktonik kan kan...^^..aku nie ja yang ketinggalan zaman sikit kot sebab baru nak belajar benda-benda nie...walaupon tak ada faedah pon aku suka dan aku boleh la menari pada masa lapang yang luas dan selesa lagi tenang..HoHoohO...

lagi pown serius nampak style walaupon nampak lembek-lembek tangan dia and pusing-pusing ke kepala n kaki yang unik ....itu yang membuat TECKTONIK lebih menarik....

shuffle x brapa best walaupon aku layan sikit-sikit..sebab shuffle nie tak ada banyak step dan senang sangat...tecktonik banyak step ooOoOo...
antaranya=TECKTONIK BUTTERFLY
    =TECKTONIK RIVER
      =TECKTONIK ROBOT
         =TECKTONIK ROLLING
dan banyak lagi la....ok la layan video kat bawah niee...style la weyyhh



tq sebab sudi baca